Werkwijze

We maken een plan met jouw persoonlijke doelen en stellen jouw behandelpakket samen.

Eerste kennismaking

Een eerste kennismaking is vrijblijvend. We gaan kennismaken om te zien of er een ‘klik’ is en om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Tijdens de kennismaking kijkt MONADA niet alleen naar je klachten, maar vooral naar wie jij bent als persoon. Samen kijken we naar jouw hulpvragen, je talenten en je krachten. In dit gesprek wordt een inschatting gemaakt van de behandelwijze die het beste bij jou past.

Plan maken

We maken een plan met jouw persoonlijke doelen en stellen jouw behandelpakket samen. We bespreken hoe we gaan beginnen en welke middelen we gaan gebruiken: praten, lichaamsgericht of een andere creatieve methode. Het plan wordt volledig aangepast aan jou zodat je weer zo snel mogelijk ’empowered’ bent in je mentale gezondheid en je met vertrouwen en kracht de volgende stap vooruit kan maken in je leven.

Behandeling

We hebben nu een plan samengesteld waarmee we aan de slag gaan. Wij richten ons op bewustwording van je gevoelens, gedachten en je gedrag. Door bewustwording van deze onbewuste processen kunnen we ons gaan richten op de gewenste verandering. We gaan niet alleen in het hoofd maar ook in het lijf gewenste ervaringen opdoen en verankeren. MONADA geeft je de handvatten en tools om zelf weer in staat te zijn gezonde keuzes te maken, zodat je de regie over je brein en  leven weer terug krijgt. Zo krijg je zelf steeds meer controle over je mentale gezondheid.