Wat MONADA doet

Persoonlijk en op maat werken we aan jouw volgende stap voorwaarts

Het gaat om jou!

Pak jouw problemen effectief aan op een manier die persoonlijk bij jou aansluit. MONADA denkt en beweegt mee vanuit jouw mogelijkheden en krachten. Samen kijken we naar jouw persoonlijke hulpvraag. Op basis daarvan kijken we welke aanpak en welk middel het beste bij jou past. De aanpak kan bestaan uit een unieke combinatie van (neuro)psychologische, lichaamsgerichte en creatieve interventies. Dat betekent niet alleen praten maar ook in beweging komen. Door deze combinatie worden je doelen het snelst behaald.

Eenheid en verbinding

Bij MONADA wordt niet uitgegaan van ‘of’ maar van ‘én’. Het uitgangspunt is de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Dit wordt ook wel een holistische aanpak genoemd.  We kijken naar manieren hoe jij optimaal in  verbinding komt met jezelf, zodat je niet alleen met je hoofd maar ook met de rest van je zijn naar mentale verbetering toe kan werken.

Bij MONADA kun je onder andere terecht voor: (faal)angst, piekeren, stress, overspannenheid, onzekerheid,  boosheid, omgaan met ingrijpende levensgebeurtenissen, teruggetrokken gedrag, concentratieproblemen, je ongelukkig voelen, sociale isolatie, onbegrepen lichamelijke klachten, slaapproblemen, levensvragen of een laag zelfbeeld. Behandelingen zijn mogelijk in het Nederlands en Engels.

Aanbod

Behandelingen zijn mogelijk in het Nederlands en Engels. Op kantoor of vanuit het gemak van je eigen huis via beeldbellen.