Wat kost het?

De behandeling wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering of gemeente. Het is wel mogelijk om in termijnen te betalen.

De trajecten bij MONADA zijn kortdurend, effectief en betaalbaar. De zorg is altijd persoonlijk en op maat. Sessies zijn mogelijk in het Nederlands,  Engels of Spaans; op kantoor of online.

Bij MONADA is er geen wachtlijst! Je hebt geen verwijsbrief nodig en kan direct terecht voor een kennismakingsgesprek. Een eerste kennismakingsgesprek bieden wij aan voor een gereduceerd tarief van 75 euro. Dit geldt uiteraard alleen voor nieuwe cliënten. Als we daarna met elkaar verder gaan betaal je voor een losse sessie het reguliere uurtarief. Neem je een van de pakketten van MONADA dan is het uurtarief lager.

Nieuwjaarskorting

In het nieuwe jaar wil ik jullie ondersteunen in een verse start. Daarom bied ik een korting van 15% per pakket aan als je deze vóór 1 Februari 2022 afneemt. Dit kan uiteraard toegevoegd worden aan een lopende pakket.

Tarieven per januari 2022

MONADA intake – alleen voor nieuwe cliënten
1 Sessie (75 euro)
Betaling na de sessie

MONADA losse sessie
1 Sessie (125 euro)
Betaling na de sessie.

MONADA pakket Bronze
4 sessies (110 euro per sessie)
440 euro totaal
Betaling in max. 1 termijn.

MONADA pakket Silver
8 sessies (105 euro per sessie)
840 euro totaal
Betaling in max. 2 termijnen.

MONADA pakket Gold
12 sessies (100 euro per sessie)
1200 euro totaal
Betaling in max. 3 termijnen.

MONADA Business
in het geval je werkgever betaald voor de zorg, geldt een tarief van 135 euro per uur. Dit zal op maat met de werkgever nader besproken kunnen worden.