Individuele pakketten

Over individuele pakketten

In verschillende fases van je leven kun je even vast lijken te zitten. Je kan het gevoel krijgen dat je niet jezelf kan zijn, er niet bij hoort, dat de dingen niet gaan zoals je zou willen. Wanneer je door omstandigheden in een negatieve spiraal verkeert, is het niet gemakkelijk om grip te krijgen op je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is niet alleen verwarrend en frustrerend voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Het goede nieuws is dat het absoluut mogelijk is om uit de negatieve spiraal te komen; om de grip op je leven weer terug te krijgen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen!

Groepspakketten

Over groepspakketten

Soms is het fijn om te weten dat je niet de enige bent die met klachten of zorgen worstelt. Dat er meer mensen zijn die je begrijpen en in dezelfde situatie zitten. Er zit veel kracht in het samenwerken binnen een groep. In het begin is dit soms spannend, maar je zal merken dat het vooral ook fijn en leuk is om van elkaar te mogen leren.

MONADA voor dansers

Over MONADA voor dansers

Om een goede professionele danser te worden heb je naast talent, goede scholing en mogelijkheden ook doorzettingsvermogen, discipline en veerkracht nodig. Deze eigenschappen helpen om je voor te bereiden op de grote dansdroom. Daarnaast ben je als jonge danser vaak ook in een leeftijdsfase waarbij je je identiteit steeds meer ontwikkeld. De prestatiedruk en competitie in de danswereld kan een invloed hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Daarom wil MONADA deze doelgroep graag helpen om op een gezonde manier het beste uit zichzelf te halen, zowel fysiek als mentaal. Dit doen we door preventief psychologische begeleiding te bieden en handvaten aan te reiken aan dansers en dansdocenten. Dit kan individueel of in een groep. Het doel is om het karakter van de jonge dansers sterk en stabiel te maken, zodat ze de druk van buitenaf beter aankunnen. MONADA gelooft dat dit de persoonlijke ontwikkeling bevordert en dansers helpt hun doelen op een gezonde manier te behalen.