Onze psychologen

"Het is onze passie om JOU vooruit te helpen"

Nancy Hiwat, neuropsycholoog

Nederlands en Engelstalig

Mijn naam is Nancy Hiwat. Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam als neuropsycholoog. Ik heb een passie voor mensen, het menselijk lichaam, het brein en beweging. In mijn werk combineer ik graag de opgedane kennis er ervaring van het lichaam en de psyche om mijn cliënten zo goed mogelijk op weg te helpen.

Nadat ik jaren in de (jeugd) GGZ en medische psychologie heb gewerkt, heb ik in 2014 MONADA therapie opgericht. Ik heb een cliëntgerichte, persoonlijke aanpak. Ik geloof dat ieder persoon uniek en waardevol is en dat hierbij ook een aangepaste behandeling hoort. Voor de een is dat praten, de andere beweging of iets anders creatiefs. Ik kijk graag samen met mijn cliënt wat het meest passend en succesvol is.

Bij MONADA laat ik jong en oud letterlijk en figuurlijk in beweging komen om het contact met henzelf en anderen te verbeteren. Het is mijn passie om mijn cliënten te helpen om het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij meer controle krijgen over hun brein, lichaam en daarmee hun mentale gezondheid.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het werken met jongeren en vrouwen die danser, creatieveling of expat zijn. Naast het geven van behandelingen hou ik mij ook bezig met workshops en trainingen.

Esther Huiswoud, psycholoog

Nederlands, Engels en Spaanstalig

Mijn naam is Esther Huiswoud. Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in de richting van de Klinische Psychologie. In eerder werk heb ik ervaring opgedaan binnen de forensische psychologie, verslavingsproblemen, lichte psychische problematiek, autisme en hulp voor slachtoffers van ingrijpende gebeurtenissen.  

Ik geloof dat ieder mens uniek is en dat er geen ‘one size fits all’ methode is voor mentale gezondheid. Mijn werkwijze is proberen aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Dit doe ik door onder andere een fijne en vertrouwde omgeving te creëren, waarin jij je gehoord en gezien voelt.  Met behulp van verschillende methodes, waaronder cognitieve gedragstherapie, zal ik jou ondersteunen om weer grip te krijgen op je mentale gezondheid en regie te krijgen over je leven.