Ik ben Nancy Hiwat

"Het is mijn passie om JOU vooruit te helpen"

Mijn naam is Nancy Hiwat. Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als neuropsycholoog en word ook wel eens een dansende psycholoog of psychologische danser genoemd. Ik heb een passie voor mensen, het menselijk lichaam, het brein en beweging. In mijn werk combineer ik graag de opgedane kennis er ervaring van het lichaam en de psyche om mijn cliënten zo goed mogelijk op weg te helpen.

Nadat ik jaren in de (jeugd) GGZ en medische psychologie heb gewerkt, heb ik in 2014 MONADA therapie opgericht. Dit staat voor MOvement, Neuropsychology And Dance. Ik heb een cliëntgerichte, persoonlijke aanpak. Ik geloof dat ieder persoon uniek en waardevol is en dat hierbij ook een aangepaste behandeling hoort. Voor de een is dat praten, de andere dansen of iets anders creatiefs. Ik kijk graag samen met mijn cliënt wat het meest passend en succesvol is.

Bij MONADA laat ik jong en oud letterlijk en figuurlijk in beweging komen om het contact met henzelf en anderen te verbeteren. Het is mijn passie om mijn cliënten te sterken in hun mentale gezondheid, het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij weer ‘dansend’ door het leven gaan!

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het werken met jongeren en vrouwen die danser, creatieveling of expat zijn. Naast het geven van behandelingen hou ik mij ook bezig met workshops en trainingen gericht op  (vrouwen) ’empowerment’ en talentontwikkeling.

Enkele samenwerkingsverbanden

>> Academie voor theater en dans – Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.  Vanuit de afdeling Health & Performance ben ik verbonden als psycholoog aan de vooropleiding van de dansacademie (5 o’clock junior, teens en peers). En gastdocent psychologie aan de tweedejaars leerlingen van de docent dans opleiding.

>> Tandartsenpraktijk zuidoost: empowerment-, persoonlijke ontwikkeling-  en persoonlijk leiderschap trainingen op maat aan medewerkers.

>> Stichting Powerlady: empowerment-, persoonlijke ontwikkeling-  en persoonlijk leiderschap trainingen aan diverse groepen vrouwen