“Een echte verademing.”

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik het als erg positief heb ervaren.

Was bijna vergeten hoe heerlijk het is om te dansen of in ieder geval te bewegen op muziek!

Voor mij als niet prater of iemand die behoorlijk vast zit in haar denkwijze was het een verademing om onder jouw deskundige begeleiding mijn lijf te laten spreken ipv mijn mond. Voelde heerlijk vrij!

Maar zeker niet zweverig ofzo. Mede door de korte gesprekjes die we toch wel tussen het dansen door gehad hebben. Tijdens deze gesprekken ben jij in staat geweest me op een duidelijke en rustige manier dingen te laten beseffen en doen inzien.

Ik vond het een bijzondere ervaring die me zeker verder gaat helpen, heb alleen het filmpje al tig keer bekeken deze week!

Erg fijn om mee te maken.

Super bedankt!!!!! ”

– Nicole, 38 jaar-