“Deze inzichten helpen mij nog bijna dagelijks.”

“Ik kwam een tijd terug bij Nancy toen ik overspannen was en paniekaanvallen had. Wat ik heel ervoor kon waarderen is dat zij mij vanuit haar kennis als neuropsycholoog kon uitleggen wat er precies in je hersenen gebeurt, en waarom ik mij op een bepaalde manier voel en reageer. Ook heeft zij mij tools gegeven om beter te komen bij wat ik echt voel en denk en dit meer toe te laten of te veranderen.

Deze inzichten helpen mij nog bijna dagelijks en ik raad Nancy bij iedereen aan die worstelt met angsten, negatieve gedachtes en dergelijke. Ik vind het een van de meest waardevolle investeringen die ik in mijzelf heb gedaan. Nancy weet goed de kern van een probleem naar boven te halen en hoe dit accuraat kan worden aangepakt. Ik kwam zelf niet door mijn issues heen maar voor een groot deel dankzij Nancy kan ik een vervelende tijd achter me laten en sta ik beter in het leven.”

– Sharon, 29 jr