Wat MONADA doet

Behandeling op basis van neuropsychologische, lichaamsgerichte en creatieve therapie. Naast praten ook in beweging komen om jouw doelen te bereiken.

Het gaat om jou!

Pak jouw problemen effectief aan op een manier die persoonlijk bij jou aansluit. MONADA denkt en beweegt mee vanuit jouw mogelijkheden en krachten. Samen kijken we naar jouw persoonlijke hulpvraag. Op basis daarvan kijken we welke aanpak en welk middel het beste bij jou past. De aanpak kan bestaan uit een unieke combinatie van (neuro)psychologische, lichaamsgerichte en creatieve interventies. Dat betekent niet alleen praten maar ook in beweging komen. Door deze combinatie worden je doelen het snelst behaald.

Eenheid en verbinding

Bij MONADA wordt niet uitgegaan van ‘of’ maar van ‘én’. Het uitgangspunt is de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. De eenheid van denken, voelen én doen. Daarbij richten wij ons ook op jouw functioneren in sociale context, zoals je gezin, werk of school.

Bij MONADA kun je onder andere terecht voor: (faal)angst, piekeren, onzekerheid, pesten, boosheid, stress, trauma’s, (v)echtscheiding, teruggetrokken gedrag, concentratieproblemen, je ongelukkig voelen, sociale isolatie, onbegrepen lichamelijke klachten, slaapproblemen, verminderde capaciteit om met familie of vrienden om te gaan, levensvragen. Behandelingen zijn mogelijk in het Nederlands en Engels.

Persoonlijk aanbod op maat